Vi lanserer nye Garmin Swim!

Garmin Swim er Garmins nyeste tilskudd i sportklokkeverdenen. Dette er en avansert klokke som er spesiallaget til svømmetrening og byr på en rekke nyttige funksjoner for den ambisiøse svømmer.
Logg distanse og mål din progresjon med nye Garmin Swim!

Garmin lanserer Garmin Swim™ – sin første treningsklokke designet spesifikt for svømmere. 

 

Garmin har lidenskap for svømming, og kombinert med ekspertise og kunnskap fra et bredt sportssortiment, har dette vært avgjørende for at Garmin Swim™ kan tilfredsstille de spesielle behovene som svømmere har.

 

Garmin Swim™ er klar til bruk rett ut av esken. Svømmeren mater inn bassenglengden og starter treningen. Den stilige og slanke profilen gjør at den glir fint gjennom vannet uten å skape motstand som reduserer svømmehastigheten.

  • Teller lengder
  • Viser og lagrer distanse, tempo, antall og type svømmetak
  • Logger øvelser (drill) eller ”sett” på tid uten at du må følge med på bassengklokken
  • Kalkulerer ”SWOLF” score for å vise effektiviteten på svømmingen
  • Loggfører treningsøkter og øvelser i sanntid

 

Svømmeren kan med andre ord fokusere på teknikken istedenfor hvilken lengde han/hun er på. Den er ideell for svømmere på alle nivåer. Det intuitive brukergrensesnittet styres med 6 knapper for rask og lett tilgang til alle funksjoner.

Etter økten kan du laste opp svømmedataene til Garmin Connect, en nettside for gratis analyse online. Her ser du historikken på dine treningsøkter. Her kan du sette deg mål, dele økter og data med trenere, venner og familie. Du kan også delta i vårt online treningsnettverk, som har mer enn 80 millioner delte aktiviteter fra hele verden. Ved hjelp av ANT+ trådløs teknologi og den medfølgende USB sticken overføres treningsdata automatisk når din datamaskin er innenfor rekkevidde. Garmin Connect er Mac® og Windows® kompatibel.

Slank og fin nok til dagligdags bruk, fungerer Garmin Swim™ også som en påminnelse om svømmeres målsetning. For å hjelpe til med motivasjonen viser Garmin Swim™ ukentlig totaldistanse under visning av tid på dagen. Klokkefunksjonene inkluderer tidssoner og alarm, så her blir det ingen unnskyldning for ikke å rekke morgentreningen.

Batteriet til Garmin Swim™ varer i ca et år og er lett å bytte ut selv, slik at man slipper å sende inn klokken ved batteribytte. For å se Garmin Swim™ i bruk, se video under!

Kjøp Garmin Swim her
Tags: garmin, swim, svømmeklokke, treningsklokke, svømming
| Kommentarer [1]

Kommentarer

  •  


  •  
Skrevet av Fred Haug, 10.07.2012 08:05:06
Men kan man få puls under vann, eller må man fortsatt gå til Polar da?