VINTERENS SMØREKURS! Meld deg på nå.

Vinteren har kommet! Her kan du melde deg på våre populære smørekurs og lære deg hvordan du får så gode ski som mulig. Våre kursholdere er erfarne skiløpere og vi har også hentet inn noen eksterne til å holde kurs. Les mer om de forskjellige kursene under.

Er du nybegynner? Erfaren? Konkurranseløper? Vi har smørekurs for alle og enhver. Vi holder smørekursene i våre butikklokaler og i forbindelse med smørekursene får du også kjøpt skismøring og preppeutstyr til gode priser. Kursene er gratis. Påmelding finner du under :)

 

 

 

SMØREKURS FOR VASALOPPET MED SMØRESJEF I TEAM LEASEPLAN GO, STEIN ERIK OLSEN. TIRSDAG 28. februar KL. 18.30

 

 

Nok en supererfaren smører. Stein Erik Olsen er i tillegg til å være Kjelsås' mest kjente skismører også smøresjef i Team Leaseplan Go. Langløpslaget som blant annet hartidligere vinner av Vasaloppet, Petter Eliassen i sine rekker. Her lærer du det du trenger for å være best mulig rustet til det mest legendariske rennet i langrennsverdenen! Skal du slå naboen, kollegaen eller synes du bare det er moro å slå noen svensker på deres egen hjemmebane får du oppskriften her. Det er en kunst å ha gode ski i så lange renn som Vasaloppet og her lærer du hvordan du skal klare nettopp det.

 

 

 

 

Hjertelig velkommen til skimekkaet Torggata i Oslo!

 Tags: smørekurs, smorekurs, swix, vasaloppet, holmenkollmarsjen
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •