Vinterløpesko med pigger

Vinteren nærmer seg med stormskritt, men løpesesongen varer hele året uansett vær og føreforhold. Med et par løpesko med pigger under kan du løpe trygt på is og snø gjennom hele vinteren. Det gjør det lettere å opprettholde løpebeina i tillegg til at det er befriende og friskt å løpe i vårt vakre vinterlandskap. Vi har godt utvalg fra de beste produsentene av piggsko for vinterløping.

 

 

Se hele vårt utvalg av løpesko med pigg her

VJ

Det finske merket VJ er mest kjent for orienteringsskoene sine, men har de siste årene også laget løpesko for vinterløping. De går under modellnavnet Sarva og kommer i to forskjellige utgaver. Sarva Xero er laget for mengdetrening på is og snø. De 17 piggene er stjerneformede og sitter veldig godt på både is og snø. Hvis du ønsker en lettere og raskere sko er Sarva D'Vil modellen for deg. Den passer til raske intervaller og kortere turer vinterstid. Du kan også fint bruke den som en terrengløpesko i sommerhalvåret. D'Vil har en pigg midt under foten som gir deg grepet du trenger når du lander på røtter og i ulendt terreng. Overdelene på begge modellene er mer slitesterke enn tradisjonelle løpesko. Sarva Xero har 9 mm dropp og veier 275 gram i herre og 235 gram i dame. Sarva D'Vil har 4 mm dropp og veier 255 gram i str 42,5.

 

VJ Sarva Xero 3 herre

     

 

VJ Sarva Xero 3 dame

      

 

VJ Sarva D'Vil 2 unisex

         

 

Inov-8

Hvis VJ er mest kjent for orientering, så har Inov-8 den samme statusen blant terrengløperen. Lette, raske terrengsko med ekstremt godt grep har lenge vært Inov-8 sin største styrke. De to siste sesongene har de også laget modeller til vinterløping. Arctic Claw 300 er mengdemodellen med bred lest og god demping i sålen. Modellen har 16 solide pigger, kombinert med en sticky rubber såle som tar deg trygt fram på glatt underlag. Lettvekteren til Inov-8 heter Arctic Talon 275 og er bygget på den velkjente Talon serien. Smalere fasong enn mengdemodellen og en lavere profil på sålen. Arctic Claw har 8 mm dropp og veier 300 gram. Arctic Talon 275 har 4 mm dropp og veier 275 gram.

 

Inov-8 Arctic Claw 300 unisex

     

 

Inov-8 Arctic Talon 275 unisex

       

 

Asics

De dedikerte japanerne er de fleste kjente med og Asics har laget piggsko for det nordiske markedet i mange år allerede. Årets modell har en myk og fleksibel mellomsåle med god demping som gir god løpsfølelse. Piggene er forsterket og tåler mer enn tidligere. Gel-Fuji Setsu 2 har 10 mm dropp og veier 313 gram i herre og 266 gram i dame.

 

Gel-Fuji Setsu 2 GTX herre

     

 

Gel-Fuji Setsu 2 GTX dame

     

 

Gel-Fuji Setsu 2

           

 

 

Se hele vårt utvalg av løpesko med pigg her​

 

Ønsker du løpesko til vinterbruk uten pigger kan disse være aktuelle:

 

Hoka Tor Speed Mid

 

Nike Shield

 

Saucony Xodus GTX

 

Asics GT-2000 4 Lite-Show Plasma Guard 

 

Altra Lone PeakTags: trening, løpesko, løpeskomedpigg, løp, joggesko, vinterløping, vj, asics, inov-8
| Kommentarer [0]

Kommentarer

  •  


  •