Om ossOslosportslager.no er nettbutikken til Oslo Sportslager AS i Oslo. Vi jobber hardt med å være nummer 1 på service og vi skal alltid ha selgere som vet hva de prater om. Det er litt dyrere for oss, men så mye mer betryggende for deg som kunde. Vi er opptatt av at utvalget av kvalitetsvarer skal være høyt. Derfor har vi merker som ikke mange andre butikker har i Norge. Merker vi innimellom er alene om, eller som vi har introdusert på det norske markedet. Så lenge kvaliteten er suveren og prisen er rett så har vi det i vår butikk. Pris er naturligvis viktig, og vi liker å si at vi er konkurransedyktige på dette området.

Vår butikk er delt inn i 5. Vi kan nesten si vi er 5 butikker i en. Langrennsavdelingen vår er en av landets største. Vi er nummer 1 i verden på skismøring. Vi er nummer 1 i Norge på racingutstyr. Om sommeren gjøres langrennsavdelingen om til en sykkelavdeling, og der er vi meget sterke i Oslo. Vi har et stort testteam som tester våre produkter fortløpende. Løpeskoavdelingen er større enn noen sinne, og vi er sannsynligvis størst i Oslo på telt, soveposer og liggeunderlag. Vår racersykkelavdeling har vokst seg meget stor de siste årene. Vi selger kun merkenavn og har et stort utvalg av sykkeldeler på lager. I samme rom som vi selger klatreutstyr (vi er nordens største klatrebutikk på nett) selger vi alpin og telemark utstyr. Vi har valgt å holde oss unna ski for konkurranseutøvere i spesialgrener som slalom, storslalom og slikt, men heller valgt å ha landets beste utvalg av frikjøringsski,enten du er jibber, løssnøkjører, bakkecarver eller allrounder.Velkommen innom.

Oslo Sportslager er en av landets største og eldste sportsforretninger. Som frittstående sportsbutikk (ikke med i kjede) er vi kanskje den største.

Dette tar vi som et tegn på at valgene vi har tatt er de riktige.

Vi skal dekke de aktive brukeres behov for kvalitetsprodukter på utvalgte sport/fritidsområder.


Det vil si at vi satser på de aktive brukerne- de som stiller krav til at utstyret har riktig kvalitet og er tilpasset den enkeltes krav og bruksområde.

Derfor har vi satset på bevisste og entusiastiske ansatte som tar ansvar og er interessert i sport og sportsutstyr. De som jobber i de enkelte avdelingene har kompetanse i bruk og valg av riktig utstyr til den enkelte kjøper.

Oslo Sportslager har satset på følgende områder: Langrenn og sykkel, racersykler og sykkeldeler, fjell, friluftsliv og klatring, alpint og telemark, sportsklær, joggesko/fotballsko og skøyter.

Vi har fått ry på oss for å ha meget høy kunnskap innen de produktområdene vi satser på. Hos oss får kundene gode råd og profesjonell veiledning ut ifra sine behov.

Oslo Sportslager følger aktivt med i utviklingen og har satt som mål å ha den beste kunnskapen, det beste utvalget, fornuftige priser og meget høy service i alle våre avdelinger.

Velkommen til oss!


Hilsen alle oss 150 ansatte i Oslo Sportslager!