minus Kategorier
minus Arkiv
minus Siste poster
minus Produkt-testere

Produkttester

Oslo Sportslager AS ønsker å gi kunden så god hjelp som mulig, og dette mener vi er ett steg videre i å tilby kunden enda ett verktøy til å velge riktig produkt. I fotballverden er det mange aktører og alle har de sine fordeler og bakdeler, men de ulike modellene passer til ulike typer og spillestiler.

NB: Oslo Sportslager AS vil ikke under noen omstendigheter gå inn å korrigere innholdet i anmeldelsene, dvs. det er testeren sin egen oppfatning av produktet dere leser.


Adidas Adipure 11pro – Fortsatt en god sko

Publisert 12 jul 2013 av Nikolai Baardseth
Kategorier: Fotball

Dette er femte generasjon i Adipure serien som erstatter Adipure 4. Skoen jeg tester er i EURO 2012 fargene, som er blå, og oransje med AG-knotter (Kunstgress). Denne modellen er den første som virkelig prøver å gjøre en forandring med Adipure-serien. Dette er den første Adipuren som har fått ett mer moderne design samtidig som den beholder de klassiske trekkene til Adipure serien.


Kommentarer [0]      Spre ordet

Adidas adiPower Predator

Publisert 08 jul 2011 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball
Adidas adiPower Predator er den ellevte modellen i Predator familien. Den første modellen kom på markedet allerede i 1994, så det er ingen tvil om at denne skoen har vært en enorm suksess fra dag en. Predator har alltid vært utstyrt med forskjellige teknologiske finesser som skal hjelpe til å gi en økt prestasjon. Mange ser på det som gimmicks, men folk har ikke sluttet å kjøpe skoen av den grunn. Og det er nok nettopp en grunn til dette, uansett så er adiPower her, og den er bedre utstyrt enn noengang tidligere.

Kommentarer [7]      Spre ordet

Umbro Speciali GT Pro HG – Bunnsolid og bra

Publisert 14 apr 2011 av Per Anders Aasheim
Kategorier: Fotball
Etter at Umbro ble kjøpt opp av giganten Nike i 2007 så har hele fotballsko sortimentet deres fått en ansiktsløftning, både med tanke på utseende og teknologi. Dette har resultert i knallsko som blant andre Umbro Stealth Pro I og II. Og nå dundrer de for alvor inn i ”speed” eller ”lightweight” segmentet om du vil. Med sin letteste sko til nå, Umbro Speciali GT Pro, som for øvrig kan minne om en god gammel kjenning fra Nike, nemlig Nike Mercurial Vapor III. Så gjenstår det å se om de klarer å hevde seg i et segment med svært skarp konkurranse.
Kommentarer [5]      Spre ordet

Umbro Stealth II Pro – Overraskende gode

Publisert 30 mar 2011 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball
Etter at Nike kjøpte opp Umbro i 2007 har vi sett kraftige forbedringer på fotballsko fra Umbro. Umbro Stealth II Pro er et bevis på dette. Den første Stealth Pro modellen kom rundt denne årstiden i 2010, og under utviklingen av skoen hadde man ikke spart på kruttet. Den var faktisk tidenes dyreste produserte fotballsko. Nå er Umbro Stealth II Pro her, og det blir spennende å se hvordan markedet tar imot denne skoen. I Umbro Stealth II Pro har det blitt lagt vekt fart og komfort, men allikevel blir den sett på som en ”power” sko. 
Denne gangen kommer Stealth Pro i to utgaver, en hvit/rød med mikrofibermateriale i overdelen og hvit/blå med overdel i skinn. Det er skinnversjonen jeg har testet. Designet på skoen synes jeg er ganske fint, det er enkelt og greit, fin fargekombinasjon og ikke for mye detaljer.
Kommentarer [1]      Spre ordet

Adidas adiPure IV - Ingen revolusjon, men..

Publisert 14 feb 2011 av Per Anders Aasheim
Kategorier: Fotball
"Never change a winning team" er det noe som heter. Dette passer etter min mening veldig bra nå som den 4. utgaven i adiPure serien ser dagens lys. Den revolusjonerer hverken adiPure serien spesielt eller fotballskomarkedet generellt. Men det trenger den heller ikke når den bygger på 3 tidligere utgaver som alle har vært en knall-suksess. Noen forandringer og forbedringer er det likevel å spore så følg med!
Kommentarer [5]      Spre ordet

Nike CTR360 Maestri II – Rett og slett fantastisk!!

Publisert 07 feb 2011 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball
På slutten av 2009 kom Nike med et nytt tilskudd i sin kolleksjon. Kolleksjonen bestod tidligere av: Mercurial Vapor, T90, Tiempo/Legend, og nå består den også av CTR360 Maestri. Den første modellen av Maestri ble en stor suksess verden over, og en rekke kjente spillere tok i bruk skoen fra dag én. Den revolusjonerende skoen har nå kommet i en ny og forbedret versjon, og om denne kommer til å bli en minst like stor suksess som forgjengeren er hevet over all tvil. Nike CTR360 Maestri II har kommet på markedet, og om dette blir den siste versjonen i denne serien vil det overraske meg stort. Denne skoen er laget for playmakeren på banen, og spillere som Cesc Fabregas og Iniesta har arbeidet tett med Nike under utviklingen av denne skoen.
Kommentarer [9]      Spre ordet

Puma v1.10 SL FG – ”Lett som en fjær”

Publisert 13 nov 2010 av Martin Arnesen
Kategorier: Fotball
Puma v1.10 SL FG er laget for å være de letteste fotballskoene. Designet er inspirert av løpesko, og bygget for fotballspillere som Samuel Eto’o. Med en vekt på utrolige 150 gram og et rent design sammen med tekniske detaljer, er dette et kunststykke fra Puma.
Kommentarer [1]      Spre ordet

Nike5 Bomba Finale – perfekt for harde underlag

Publisert 25 okt 2010 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball
Gressesongen er for mange over, og det er på tide å skaffe seg nye sko. Markedet tilbyr en rekke modeller til vinterhalvåret, og Nike5 Bomba Finale er en av dem. Nike5 Bomba Finale er etterkommeren av Nike5 Zoom T-7 CT og én av tre modeller i årets Nike5 serie som består av:

Nike5 Bomba Finale -”take it to the cage”
Nike5 Elastico Finale –“take it to the court”
Nike5 Lunargato –“take it to the city”
Kommentarer [2]      Spre ordet

Nike Total90 Tracer - Matchball i de største ligaene

Publisert 20 sep 2010 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball
En ny sesong er endelig i gang i de store ligaene verden over. Og nok en gang er det en fotball fra Nike man ser fly gjennom lufta i England, Spania og Italia. I Premier League, La Liga og Serie A, de tre største ligaene i verden. Hvorfor? Nike Total90 Tracer er nemlig offisiell matchball i disse ligaene for sesongen 2010/2011. Nike har levert gode matchballer år etter år, og denne ballen føyer seg inn rekken av disse.
Kommentarer [1]      Spre ordet

Adidas F50 Adizero skinn FG – tidenes fotballsko?

Publisert 22 jun 2010 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball
Endelig er adiZero her! De av oss som er litt over middels interessert i fotballsko har vist om, og gledet oss til lanseringen av denne skoen en god stund nå. AdiZero er en av tidenes letteste fotballsko, og tar med det opp kampen mot Nikes Mercurial og Pumas Velocity, om å være markedets mest ultimate speedsko.
Kommentarer [28]      Spre ordet

Nike Mercurial Vapor Superfly II – når kun det beste er godt nok

Publisert 10 mai 2010 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball
I 2009 valgte Nike å endre litt på Mercurial familien, SL(superlight) ble byttet ut med SF(Superfly). Ved lanseringen av Superfly I var det mye fram og tilbake fra Nike, blant annet måtte de gå så langt at de ikke lanserte den første fargen som skulle ha kommet. Men etter en stund,da skoen endelig ble lagt ut for salg, ble den en stor suksess.  Superfly ble sett på føttene til spillere som Drogba, Ronaldo, Zlatan, Robinho, Gallas, og mange flere. Superfly er i Speed kategorien, og dette regnes nok som den ultimate lettvektskoen. Nike Superfly II har nå nylig inntatt markedet, og den kom som avtalt. Den fant raskt veien til fotballspilleres føtter verden over. Skoene tok også turen hjem til meg, og vil du vite hva jeg synes om denne skoen, så les videre!
Kommentarer [41]      Spre ordet

Nike Total 90 Laser III K-FG – Presisjon har fått en ny dimensjon

Publisert 06 mai 2010 av Martin Arnesen
Kategorier:
Tredje utgaven av Nike Total 90 Laser er blitt laget. Nike Total 90 Laser III FG byr på helt nye teknologiske detaljer. Nike har skapt et helt nytt design på øvre del av skoen, og hatt mye fokus på innside området og hvordan spillere skrur ballen. Dette har resultert i en ny ”shot shield”, designet for et renere treff på ballen for økt kraft, ballskru og presisjon. Fernando Torres har samarbeidet tett med Nike i utviklingen av Nike Total 90 Laser III FG.
Kommentarer [2]      Spre ordet

Puma PWR-C 1.10 FG - Frisparkkongen fra Puma

Publisert 06 mai 2010 av Alexander Kruse Berg
Kategorier: Fotball
Etter tre generasjoner med V-KONSTRUKT, har Puma nå valgt å lansere en ny sko som skal føre Puma videre innenfor power-sjangeren. Puma PWR-C 1.10 er en sko med høy komfort og er designet for kraft. En sko som skal ta opp kampen med de lenge dominerende modellene Adidas Predator og Nike Total 90 Laser. Dette er regnet som den første viktige fotballskolanseringen i 2010, og en viktig sko i Pumas sortiment. Njemanja Vidic, Gianluigi Buffon, Bacary Sagna, Tomáš Rosický og Michael Carrick er noen av stjernene som føyer seg inn i rekken av Puma PWR-C 1.10 brukere, og det taler for at skoen allerede har satt gode spor i fotballverden. Puma har fra før lettvekteren V1.10 og klassikeren King XL godt etablert på markedet. Med V1.10 i speed-sjangeren, King XL i touch-sjangeren og PWR-C 1.10 power-sjangeren, kan Puma nå tilby sko til enhver spillertype.
Kommentarer [1]      Spre ordet

Adidas adiPURE III TRX FG – den nye klassikeren?

Publisert 05 apr 2010 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball
Adidas tok i 2007 nok en gang markedet med storm, denne gang med det som skulle bli ”en nyere versjon” av verdens mest solgte fotballsko gjennom tidene, nemlig Adidas Copa Mundial. Adidas adiPURE valgte de å kalle denne skoen, og vi fikk se spillere som Frank Lampard, Karim Benzema, Kaka og mange fler knyte på seg vidunderet.  I slutten av 2008 kom Adidas med oppfølgeren, adiPURE II, denne ble som forgjengeren, en stor suksess. Nå har jeg vært så heldig at jeg har fått mulighet til å teste det nyeste tilskuddet i adiPURE familien. 3. generasjon har kommet, og det ligger i kortene at denne skoen kommer til å havne på føttene til en stor del av verdens fotballspillende befolkning. Ønsk velkommen Adidas adiPURE III, har du først kommet deg inn i ”familien” er det vanskelig å komme seg vekk igjen!
Kommentarer [11]      Spre ordet

Nike Total90 Ascente - Matchball som får en til å slå pasninger/skyte som en profesjonell

Publisert 12 mar 2010 av Johan Rasmus
Kategorier: Fotball

Etter å ha høstet kritikk (fra spesielt keepere) med forgjengeren, Aerow II, har Nike nå laget en forbedret matchball som så og si får en helt vanlig fotballspiller til å sparke som en ekte ”pro” og som ikke er en synsforvirrelse for keeperne. Nike Total90 Ascente ble sommeren 2009  presentert som den nye matchballen i toppserier som Premier League, La Liga og Serie A for 2009/10-sesongen.

Kommentarer [0]      Spre ordet

Adidas Predator X - Den komplette fotballsko

Publisert 17 jan 2010 av Per Anders Aasheim
Kategorier: Fotball
Adidas Predator X, X nettop fordi det er romertall for 10, den tiende utgaven av verdens mest solgte fotballsko. Forventningene er enorme, som alltid når Adidas lanserer en ny modell. Jeg har enset at den har høstet litt kritikk for sitt utseende, selv syntes jeg de ser riktig så lekre ut. Fine eller stygge, innfrir de ute på banen?
Kommentarer [21]      Spre ordet

Adidas Mundial Team - Perfekt til trening!

Publisert 16 jan 2010 av Per Anders Aasheim
Kategorier: Fotball

Da var tiden inne for testing av Adidas Mundial Team, kunstgress versjonen av den vel så populære og tidløse Copa Mundial. Da jeg har brukt denne skoen en god del tidligere, så visste jeg hva jeg kunne forvente meg, og denne modellen skuffer aldri.
Kommentarer [5]      Spre ordet

Adidas Predator X Women – Ny og god teknologi, men holder det?

Publisert 06 jan 2010 av Ariela Christensen
Kategorier: Fotball
Nok en gang har Adidas tilføyet Predatorfamilien med et nytt medlem, Adidas Predator X. Jeg har testet den kvinnelige utgaven som per dags dato finnes i sølv.
Kommentarer [1]      Spre ordet

Adidas Jabulani – Offisiell Matchball til VM 2010 i Sør-Afrika

Publisert 15 des 2009 av Daniel Mathisen
Kategorier: Fotball

Nå er den endelig her, Adidas Jabulani! Dette er den offisielle matchballen til verdensmesterskapet i fotball 2010, som avholdes i Sør-Afrika. Det tok Adidas hele 3 år å utvikle denne ballen, og den er også den mest avanserte fotballen som noensinne er laget. Jeg kommer tilbake til dette senere i anmeldelsen.
Kommentarer [13]      Spre ordet

Under Armour Coldgear Baselayer - Fantastisk?

Publisert 14 des 2009 av Per Anders Aasheim
Kategorier: Fotball
Da var tiden inne for å teste Under Armour sitt baselayer. Med tanke på hvor stort Under Armour har blitt på verdensbasis de siste årene, samt lovord fra andre som har brukt det, så forventet jeg intet mindre enn topp kvalitet, komfort og ytelse. Testingen passet bra med den gradvis kaldere årstiden med tanke på ColdGear teknologien som jeg kommer tilbake til senere i anmeldelsen. Jeg har testet både overdel og en 3/4 tights, så begge vil bli omtalt i samme anmeldelse.
Kommentarer [1]      Spre ordet
1 2 3  Neste side