Ledig stilling

Oslo Sportslager AS er en av Norges største sportsbutikker, med en årlig omsetning på rundt 180 millioner kroner. Butikken er en familiebedrift med god økonomi. Oslo Sportslager er ikke medlem av en kjede, noe som gir oss stor handlefrihet. Vi prøver til enhver tid å være ledende på service, kunnskap og kvalitet.

Vår salgsfilosofi er enkel: Kunnskap, Service, Utvalg, Pris.

Våre ansatte skal ha spesialkunnskaper innen sitt felt, slik at vi skal kunne gi våre kunder så god hjelp som mulig. De som jobber hos oss er derfor lidenskapelig opptatt av det de driver med, enten det er sykling, klatring, langrenn, telemark, alpint, løping  eller ulike typer høyfjellsturer og ekspedisjoner. 

Oslo Sportslager setter kvalitet og service i høysetet, og du som medarbeider bør være serviceinnstilt, ha stå-på-evne og være utadvendt. Du er på ditt beste når det er hektisk i butikken. Du kommer til å jobbe i et godt team med unge, omgjengelige mennesker. Vi setter pris på kreative og løsningsorienterte personer.

God produktkunnskap er ingen absolutt forutsetning, men en klar fordel da vi jobber med kunder som ikke bare setter krav til produktene de kjøper, men også til personene som selger dem. Nødvendig opplæring vil bli gitt.

Vi kan tilby gode betingelser.

 

Vi søker nå: